Radu Lixandru, Inginer de sistem, ne vorbește despre călătoria sa de la inginer de sistem junior la lider de echipă.

Compania m-a atras de la început, iar rolul respectiv m-a entuziasmat imediat

M-am alăturat M247 în 2015 ca Inginer de sistem junior și de atunci mi-am croit calea spre a deveni Lider de echipă pentru echipa de asistență de nivel 2 din cadrul sediului din București al M247.

Atât M247 ca și companie cât și rolul m-au atras imediat. Rolul era foarte interesant și am știut de la început că îmi va oferi oportunitatea de a mă dezvolta. Toată lumea din cadrul organizației este foarte prietenoasă și susținătoare, cu o atitudine reală de cooperare.

M247 înțelege ce este necesar pentru a te ajuta să crești și să te dezvolți în cariera ta

Organizația și membrii echipei sunt cu toții foarte susținători. Colegii sunt întotdeauna acolo pentru a-ți oferi cele mai bune sfaturi și pentru a te îndrepta în direcția potrivită. M247 înțelege ceea ce este necesar pentru a te ajuta să crești și să te dezvolți în cariera ta.

Am lucrat anterior în cadrul unei companii mici de rețele unde nu aveam prea multă responsabilitate, însă rolul de aici mi-a oferit atât responsabilitate, cât și abilitatea de a continua să mă dezvolt și să învăț. În calitate de Inginer de sistem, era vital pentru mine să înțeleg pe deplin sistemele de operare ale computerelor precum serverele, mainframe-urile, supercomputerele și altele.

Am fost încurajat de către managerii seniori să fac si training pentru Linux. Acest curs mă susține și pe mine și compania, permițându-mi să explorez diverse unelte și tehnici utilizate de către administratorii și inginerii de sistem, pentru a-și îmbunătăți activitatea zilnică.

M247 mi-a permis să mă dezvolt personal

După un an de lucru în cadrul M247, am fost promovat în rolul de Supervizor de conformitate, iar la scurt timp după în rolul de Manager Help Desk. Deși rolul meu a continuat să evolueze odată cu afacerea, încă sunt implicat în conducerea zilnică a acestor echipe, fiind în același timp și Lider de echipă.

A fi parte din echipe diferite m-a învățat cum să colaborez eficient cu toate departamentele. Astfel, M247 mi-a permis să mă dezvolt ca individ și mi-a lărgit orizonturile prin atât de multă expunere la aptitudinile de soluționare a problemelor, aptitudinile interpersonale și lucrul în echipă. Suntem întotdeauna încurajați să încercăm lucruri noi care ne vor ajuta să ne construim cariera.

Învăț și evoluez constant

Nicio zi în cadrul M247 nu este la fel cu alta, învăț și evoluez constant, atât ca persoană, cât și ca Lider de echipă. Cu toții învățăm unul de la celălalt, împărtășind idei și întotdeauna ajutându-ne reciproc în multe feluri.

Tehnologia evoluează zilnic și oportunitatea de a experimenta cele mai noi dezvoltări în acest domeniu aflat în schimbare rapidă este foarte incitantă. Mă bucur să învăț despre produse noi și să-mi ajut echipele în asistarea clienților noștri în cel mai bun mod posibil.

Mă bucur de tot ceea ce înseamnă lucrul pentru M247

M247 este un partener global pentru transformare digitală unde oportunitățile sunt infinite. Este un loc atât de interesant în care să lucrezi. Cultura de susținere a activității mă face să ador ceea ce fac aici, mă bucur de tot ceea ce înseamnă lucrul pentru M247 și cred că avem un viitor extraordinar în față.

 

Pare M247 un loc în care ai dori să lucrezi și să avansezi în cariera tehnică? Pentru mai multe informații accesează pagina noastră pentru cariere, posturile vacante și aplică.

Mai multe noutăți

Vânzări: +4 031 080 0700

Suport: +4 031 080 0700

Trimite-ne un email

Dacă vrei să afli cum tehnologia noastră îți poate transforma businessul, contactează-ne!