Martin are o experiență de 25 de ani ca lider internațional în domeniul telecomunicațiilor și s-a alăturat companiei M247 în iunie 2021.

Folosindu-se de experienta sa la GTT în calitate de președinte pe Marea Britanie și APAC, și ca parte a conducerii Infrastructurii (EXA), Martin va conduce echipa internatională la M247, asigurându-se că viziunea noastră, capacitatea tehnică și strategia, vor susține progresul businessurilor noastre și ale clienților noștri în lumea digitală de astăzi, aflată în evoluție.

După ce a locuit în SUA timp de doi ani, detașat cu Level (3) (Lumen), Martin a lucrat mult în zona EMEA. El se simte bine în lumea schimbătoare a IT-ului și telecomunicațiilor globale, conducând numeroase integrări post-achiziție și programe de schimbare concepute pentru a scala organizațiile și a oferi îmbunătățiri durabile ale performanței.

A lucrat ca programator asamblor pentru BT în partea formativă a carierei sale, a progresat către diferite funcții de management, în special în cadrul vânzărilor de produse și servicii financiare globale.

Convins de etosul conform căruia o cultură mobilizată sa creeze, încurajeze și celebreze echipe puternice poate atinge măreția, el este onorat să conducă următorul capitol al businessului M247 la nivel international.

 

Mai multe noutăți

Vânzări: +4 031 080 0700

Suport: +4 031 080 0700

Trimite-ne un email

Dacă vrei să afli cum tehnologia noastră îți poate transforma businessul, contactează-ne!