M247 și-a unit forțele cu firma de conformitate tehnică MetaCompliance, pentru a se asigura că poate răspunde celor mai înalte standarde din domeniul securității informațiilor, atât ca organizație, cât și ca furnizor de servicii.

M247 este un furnizor de top de conectivitate internațională și servicii de cloud cu sediul central în Manchester, Marea Britanie, și de-a lungul celor 20 de activitate a fost martorul evoluției amenințărilor cibernetice. În calitate de furnizor major de servicii de cloud, compania recunoaște că Cloud a oferit beneficii uriașe transformatoare pentru firme, îmbunătățind eficiența și experiența clienților, dar aducând și o serie de provocări pentru securitatea informațiilor legate de confidențialitatea datelor și obligațiile de reglementare tot mai mari.

Aceste provocări de securitate au condus la o responsabilitate mai mare pentru firme și organizații de a implementa măsuri pentru protejarea informațiilor personale pe care le folosesc și le stochează. Acest lucru a determinat M247 să solicite sprijinul firmei specializate în securitate cibernetică MetaCompliance. Și a făcut ca M247 să-și îmbunătățească abordarea proactivă față de provocările de securitate și conformitate, prin dezvoltarea mai departe a managementului său de politici, deja solid. De asemenea, acest lucru va ajuta compania să definească limite pentru comportamentul angajaților săi în termeni de securitate informațională, aducând în același timp beneficii de securitate suplimentare pentru mulți dintre clienții săi.

Motivația acestui parteneriat a fost dorința echipei de management a M247 de a întări procedurile interne de conformitate, în special în termeni de îmbunătățire a politicilor care asigură respectarea la orice nivel de activitate a standardelor internaționale de securitate, cum este ISO 27001.

Acceptând faptul că firmele și organizațiile găsite neconforme pot face obiectul unor penalități financiare mari, sancțiuni oficiale și procese în instanță, M247 a considerat că este important să ofere o asigurare numeroșilor săi utilizatori finali și clienți. Identificând riscurile asociate unui management inadecvat al politicilor, s-a considerat că noul parteneriat cu MetaCompliance va ajuta la această asigurare a clienților, permițând adoptarea unui instrument care să facă politicile să fie ‘automate, auditabile, accesibile și ușor de actualizat’.

Gary Myers, Group Information Security Manager la M247, a declarat că este important pentru companie să aibă un parteneriat cu o organizație care este aliniată valorilor ISO 27001 (care specifică cerințele pentru stabilirea, implementarea, întreținerea și îmbunătățirea sistemelor de management al informațiilor din organizații) și care poate ajuta la transformarea abordării ei față de managementul politicilor și conformitate.

„MetaCompliance ne-a determinat întotdeauna să conlucrăm la înțelegerea cerințelor noastre, ajutându-ne la rafinarea acestei oferte de servicii interne.”, a declarat el.

Mediul Cloud în care operează M247 înseamnă firme și organizații care deseori dispun de infrastructuri mari și complexe, cu un număr mare de utilizatori finali care prezintă riscuri sporite pentru firme. M247 recunoaște că aplicarea politicilor sale a devenit mai puțin precisă odată cu dezvoltarea firmei și cu extinderea departamentelor. M247 a văzut parteneriatul cu MetaCompliance ca pe o oportunitate de a rafina aceste politici și proceduri, pentru a asigura o evidență clară a auditului care include toți noii colegi și rolurile departamentelor, și care va continua să se adapteze odată cu creșterea activității.

Colaborarea cu MetaCompliance, care deține același nivel ISO 27001 ca M247, reprezintă o dovadă a angajamentului de a livra la acest standard internațional pentru securitatea informațiilor și de a furniza cele mai înalte standarde de conformitate prin procese aprobate, oferind o reasigurare sutelor de clienți ai săi din lumea întreagă.

„Cea mai palpabilă schimbare [de când avem parteneriatul cu MetaCompliance] este posibilitatea reală de a cuantifica atestarea plecând de la baza noastră de utilizatori.”, a declarat dl Mr Myers.

„A fost un mare câștig nu doar să putem fi liniștiți că politicile noastre sunt citite iar instruirea este efectuată, dar oferă și o dovadă pentru auditorii noștri externi că luăm în serios securitatea informațiilor.”

De la implementarea softului MetaCompliance pentru managementul politicilor, M247 a dezvoltat cu succes un cadru pentru a se asigura că politicile și conformitatea reprezintă o prioritate pentru fiecare rol existent în companie. Politicile sunt acum transmise clar către angajați, iar cerințele de conformitate sunt comunicate uniform, ajutând la crearea unei culturi a conformității în toată organizația.

Prin parteneriatul cu MetaCompliance, M247 își reafirmă angajamentul de a se ridica la nivelul celor mai înalte standarde internaționale privind conformitatea. Puterea acestei noi relații de colaborare îi va permite lui M247 să dovedească înțelegerea de către personal a politicilor și procedurilor, precum și să direcționeze politicile relevante către persoanele dedicate, la locul potrivit și la momentul potrivit. Prin această înțelegere mai profundă, la nivel de companie, a provocărilor și prin capacitatea de a monitoriza și gestiona politicile cheie, cultura conformității de la M247 este mai solidă ca niciodată.

Despre M247

M247 este un partener global în tehnologia pentru dezvoltarea afacerilor și furnizarea de servicii tip data center, soluții, rețele și sisteme care le dau firmelor libertatea de a-și atinge potențialul. Fiecare serviciu pe care îl oferim este caracterizat prin accentul pus pe inovare și transformare. Suntem aici ca să ajutăm firmele să se conecteze cu mai multe locuri, să deservească mai mulți clienți și să angajeze mai mulți oameni. Serviciile noastre de suport nu sunt externalizate către terți, iar fiecare client M247 are un punct unic de contact – suntem aici atunci când aveți nevoie de noi. Prin servicii de un nivel fără egal și cu o infrastructură de rețea globală, suntem aici ca să vă ajutăm firma să pășească în viitor.

Despre MetaCompliance

MetaCompliance este un specialist global în securitate cibernetică, dedicat ajutării organizațiilor să ofere securitate online angajaților, să-și asigure activele digitale și să-și protejeze reputația și numele. Cu o ofertă care acoperă eLearning, Simulated Phishing, Management Riscurilor și Managementul Politicilor, MetaCompliance ajută firmele să rămână sigure din punct de vedere cibernetic și conforme cu reglementările, prin întărirea „elementului uman” extrem de important în firmă.

Mai multe noutăți

Vânzări: +4 031 080 0700

Suport: +4 031 080 0700

Trimite-ne un email

Dacă vrei să afli cum tehnologia noastră îți poate transforma businessul, contactează-ne!