Ediţia inaugurală a MEN Tech Awards a avut loc luna aceasta şi s-a bucurat de jucători majori, lideri antreprenoriali şi fondatori de afaceri din efervescenta comunitate tehnologică din regiunea Manchester.

Nominalizată alături de alte companii tehnologice în dezvoltare, M247 a obţinut premiul pentru cea mai bună acoperire globală (Best Global Reach) ca o recunoaştere a extinderii sale ambiţioase şi dinamice în afara Regatului Unit şi pe pieţe noi.

După o serie de achiziţii, M247 s-a transformat dint-un furnizor nordic de conectivitate wireless într-o organizaţie internaţională de conectivitate şi hosting. Astăzi ea operează în 37 dintre cele mai importante schimburi de internet din lume, şi în peste 60 de centre de date strategice, incluzând principalele capitale financiare cum ar fi Londra, Singapore, Zürich, Frankfurt, New York şi Tokyo.

Andy Tatlock, Director de Vânzări, care a primit premiul în seara evenimentului, a comentat: „Aceasta este recompensa pentru toată munca asiduă a echipei noastre, pentru creşterea serviciilor noastre atât aici în UK, cât şi pe plan internaţional. Deservim acum 110 ţări şi ne extindem. Oferta noastră de cloud continuă să se dezvolte şi avem încredere că aceasta va continua în 2020 şi după.”

Jenny Davies, CEO, a afirmat: „Este o realizare fantastică să primeşti un premiu internaţional de la comunitatea tehnologică din regiunea Manchester, unde îşi are sediul M247. Aceasta reflectă inovaţia, munca de echipă şi spiritul din firma noastră, toate parte în construirea capacităţii noastre internaţionale şi deservirea bazei noastre crescânde de clienţi. Suntem foarte mândri de reţeaua noastră şi de serviciile pe care le putem oferi în regiunea Manchester şi mai departe.”

Mai multe noutăți

Vânzări: +4 031 080 0700

Suport: +4 031 080 0700

Trimite-ne un email

Dacă vrei să afli cum tehnologia noastră îți poate transforma businessul, contactează-ne!