Customer Success Stories

Mersey Rail


Industria

Rețea de transport feroviar și subteran suburban

Provocarea

Conexiune stabilă pentru a împiedica efectul timpilor de nefuncționare

Locația

Liverpool, Anglia

Soluția

MPLS IPVPN

Descrierea clientului


Mersey Rail este rețeaua principală, locală de transport feroviar și subteran pentru persoanele care locuiesc și lucrează în zona Liverpool.

Rețeaua include peste 60 de stații și acoperă mai mult de 120 de kilometri, dintre care aproximativ 11 kilometri sunt subterani. Transportă peste 34 milioane de pasageri pe an (110.000 navetiști în fiecare zi lucrătoare), ceea ce o face cea mai intens utilizată rețea feroviară urbană din cadrul Marii Britanii, în afara Londrei.

A fost votat cel mai de încredere operator feroviar din Marea Britanie în 2019, afacerea lor de zi cu zi constând în menținerea lucrurilor în mișcare.

Provocarea clientului


Conectivitatea este cea care dirijează mare parte a infrastructurii sistemelor necesare companiei Mersey Rail pentru a opera și a gestiona rețeaua de transport cu succes. Acest lucru înseamnă că efectul unei conexiuni eșuate și timpii ulteriori de nefuncționare sunt resimțiți aproape în toate domeniile de activitate, atât pe plan intern cât și extern. De exemplu, o întrerupere a sistemului POS ar împiedica încasarea plăților, afectând în mod direct experiența clienților și posibilitatea lor de a călători; de asemenea, ar afecta marja de profit din cauza vânzărilor pierdute. În plus, funcțiile cheie ale sediului central ar fi afectate, mai multe aplicații pentru forța de muncă fiind grav compromise, ceea ce ar avea un impact asupra eficienței afacerii și ar genera un timp de nefuncționare costisitor.

Puncte cheie

  • O conexiune de mare viteză, extrem de stabilă, pentru a împiedica timpii de nefuncționare în eventualitatea întreruperilor
  • Rețea MPLS IPVPN în peste 60 de locații
  • O rețea MPLS complet stabilă, în toate locațiile, care să protejeze împotriva oricăror timpi de nefuncționare

„Pentru Mersey Rail este importantă conexiunea de internet de calitate ridicată, a devenit a treia utilitate a noastră. În cazul în care conexiunea eșuează, acest lucru poate avea efecte pe termen lung și pentru noi, ca afacere, și pentru clienții noștri.”

Ian Johnson Director Furnizare Servicii Sisteme Informatice

Scopul clientului


Având o infrastructură care se bazează extrem de mult pe conectivitate, Mersey Rail a solicitat un partener care poate asigura o conexiune de mare viteză cu stabilitate ridicată. Astfel încât, în eventualitatea întreruperilor (fie planificate, fie neplanificate) să declanșeze o procedură de copiere de rezervă solidă, protejând afacerea împotriva consecințelor resimțite în urma timpilor de nefuncționare, atât în cazul afacerii cât și a clienților.

Soluția noastră


Conectivitate extrem de stabilă

Prin combinarea capacităților MPLS de rutare a traficului cu rețeaua virtuală VPN, se obține o alternativă complet funcțională la soluțiile tradiționale WAN.

M247 a furnizat o rețea MPLS IPVPN, pentru a acoperi sediul central al Mersey Rail, peste 60 de locații în plus față de cele 4 depouri ale sale în întreg Merseyside. Conexiunea este asigurată folosind o combinație între fibra tradițională și cea FTTC, unde fibra nu a fost disponibilă, plus rețeaua radio fără fir a M247, pentru a oferi un nivel ridicat de stabilitate.

„M247 asigură o rețea completă MPLS IPVPN, fiecare locație beneficiază de o conexiune de rezervă furnizată de M247, fie că este prin fibră sau ADSL.”

Ian Johnson Director Furnizare Servicii Sisteme Informatice

Rezultate și beneficii


Mersey Rail a beneficiat de o rețea MPLS complet stabilă în toate locațiile sale. Acest lucru le-a permis să ofere informații de ultim moment, în fiecare stație, publicului/clienților care așteptau. S-a asigurat că POS-ul din fiecare locație funcționează și este actualizat; fiind de asemenea capabil să ofere un serviciu valoros clienților prin asigurarea unei conexiuni Wi-Fi în stații.

Ian Johnson, Director Furnizare Servicii Sisteme Informatice pentru Mersey Rail a afirmat: „M247 a dat dovadă de flexibilitate, ne-a înțeles afacerea, iar echipa de asistență a dat dovadă de cunoștințe solide în domeniul său.”

Vânzări: +4 031 080 0700

Suport: +4 031 080 0700

Trimite-ne un email

Dacă vrei să afli cum tehnologia noastră îți poate transforma businessul, contactează-ne!